očaravajuće

HALJINA O KOJOJ DANAS PRIČA CEO SVET: Neobičan autfit Tejlor Svift na dodeli Gremija hipnotisao planetu

0

Inspiracija: proleće, ocena: čista desetka!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iza američke muzičke zvezde je vrlo uspešna poslovna godina: ona je objavila dva nova albuma — Folklore i Evermore, ponovo snimila neke stare hitove, kao i dokumentarne filmove Miss Americana i Folklore: The Long Pond Studio Sessions.


Zato je bilo jasno da će Tejlor Svift obeležiti ovogodišnju dodelu muzičkih nagrada Gremi, a to je — pored toga što je za Folklore osvojila nagradu za album godine i postala prva ženska umetnica koja je tri puta osvojila album godine — uspela i na crvenom tepihu!

 


Sviftova se pojavila u mini-haljini Oskara de la Rente, i to u modelu dugačkih rukava s rolkom, koja je poluprovidna i ukrašena mnoštvom izvezenih cvetova različite veličine, boja i oblika. U pitanju je haljina inspirisana stilom sedamdesetih godina prošlog veka, čiji se rukavi završavaju u obliku zvona.


Ovaj izgled upotpunila je svetloroze sandalama s trakom za vezivanje oko članka Kristijana Lubutena, a od aksesoara tu su sićušne viseće minđuše i prstenje dizajnerke nakita Keti Voterman.

 

1 / 9 Foto: Profimedia


Tejlor je izgledala vrlo ljupko u ovom romantičnom izdanju, koje je začinila punđicom s pletenicom i puštenim šiškama, kao i jednostavno šminkom kojom dominiraju roze tonovi.


 

 

makonda-tracker