ISPISALA MUZIČKU ISTORIJU

MODNO IZNENAĐENJE S KOG JE NEMOGUĆE SKRENUTI POGLED: Tejlor Svift sve ostavila bez reči šik izdanjem za crveni tepih

0

Jedna od najuspešnijih pop zvezda današnjice sinoć je doživela veliku čast

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dok mediji spekulišu da Tejlor Svift u poslednje vreme većinu vremena provodi u Londonu sa Džoom Alvinom, glumcem i njenim novim dečkom, ona i dalje mudro ćuti, ali jedno je sigurno — ovaj grad ima posebno mesto u njenom srcu, naročito od prošle večeri.


Na sinoćnoj dodeli BRIT nagrada, ova muzičarka je, naime, ispisala istoriju, budući da je postala prva žena i prva osoba koja nije iz Britanije koja je dobila priznanje Brits Global Icon! Tejlor je svoju nagradu posvetila svojim prethodnicima koji su je inspirisali da otvoreno govori o važnim temama poput ženskih i LGBT+ prava i pokreta Black Lives Matter.

 


Ako se susrećete s otporom, to znači da radite nešto novo. Ako ste iskusili turbulencije i pritisak, to verovatno znači da se uzdižete. Možda će biti trenutaka kada ćete uložiti u nešto sve svoje srce i dušu i sresti se sa cinizmom i skepticizmom. Ne možete da dopustite da vas to slomi. To mora da vam bude pokretač — istakla je Sviftova.


Ona je, kao i obično, privukla mnogo pažnje i svojim modnim izborom. Ovog puta rešila je da priredi jedno malo iznenađenje, pa se opredelila za odevnu kombinaciju netipičnu za njen stil: pojavila se u šik spoju Miu-Miu korseta koji otkriva stomak i midi column suknje sa izrezom. Pomalo neočekivano od Tejlor Svift, ali vrlo, vrlo efektno i elegantno za njeno posebno veče u karijeri!

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker