"Naša porodica je slomljena"

Bio je njena bezuslovna ljubav, a ona njegova SUPERMAMA: Sin glumice koju svet obožava izvršio samoubistvo

0

Jedino dete je šarmantne glumice i poznati umetnik i di-džej oduzeo je sebi život, potvrdila je ona nakon spekulacija u medijima

foto: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Redžina King, jedna od najpopularnijih holivudskih zvezda, potvrdila je za People da je njen sin Ijan Aleksander Mlađi tragično skončao, i to da je sam sebi oduzeo život.


Naša porodica je slomljena do najdubljeg nivoa zbog Ijanovog odlaska. On je svetlost koja je tako duboko brinula o sreći drugih... ― poručila je glumica u saopštenju za medije i za molila sve da "imaju obzira".

 

Redžina King
foto: Max DeAngelo / PacificCoastNews / Profimedia

Ijan, koji je proslavio 26. rođendan dva dana pre smrti, bio je jedino dete koje je Redžina King dobila tokom braka s producentom Ijanom Aleksanderom Starijim. Glumica je sa sinom imala prisan odnos, a on je često bio majčina pratnja na prestižnim događajima koji okupljaju slavne.


Ona je jednostavno supermama! ― rekao je Ijan jedno prilikom kada su ga pitali za odnos s majkom. ― Ona nikad ne dopušta lošim stvarima iz radnog dana da se odraze na vreme koje provodimo zajedno. Stvarno je neverovatno imati majku s kojom toliko uživam da budem.

 

Redžina King
foto: SBM / PictureLuxArchive /Hollywood Archive / Profimedia

Redžina je više puta istakla da je njena uspešna holivudska karijera i poštovanje i simpatije publike koje je stekla tokom decenija rada na filmu i televiziji u senci njenog najvećeg uspeha i radosti: njenog sina.

 


Ne znate šta je bezuslovna ljubav. Možete da kažete da znate, ali ako nemate dete, ne znate šta je to ― rekla je Redžina jednom prilikom. ― Kad to doživite, to je nešto što vas ispuni najviše u životu.

 

 

makonda-tracker