šuška se

Otkriveni posle godinu dana skrivanja! Slavni glumci započeli tajnu vezu nakon višegodišnjeg prijateljstva

0

Glumci i komičari kojima su se tokom proteklih godina putevi često ukrštali uspeli su da sakriju od javnosti da su se u međuvremeno zaljubili jedno u drugo

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Ana Kendrik i glumac Bil Hejder tajno se viđaju više od godinu dana, rekao je neimenovani izvor za magazin People.


Ana izlazi s Bilom potajno više od godinu dana. Upoznali su se pre mnogo toga. Ona je vodila Saturday Night Live i zajedno su snimali film, ali su se smuvali mnogo posle toga — izjavio je izvor.


U pitanju je božićna komedija Noelle iz 2019. godine, koja nije privukla toliko pažnje publike, ali je očito pomogla ovim velikim zvezdama i glume i komedije da se još više zbliže.

 


Oboje su ljudi koji drže do privatnosti, a zbog pandemije su uspeli sve da sakriju — dodao je izvor. — Oni su urnebesni, tako da sve vreme moraju da zasmejavaju jedno drugo. Ona je stvarno, stvarno srećna.


Nijedno od njih dvoje nije želelo da komentariše navode medija o vezi, a ni njihovi predstavnici za štampu nisu se oglasili tim povodom.

 


Bil Hejder je, inače, pre godinu i po dana raskinuo s glumicom Rejčel Bilson, sedam meseci nakon što su se zajedno pojavili na crvenom tepihu, a pre toga je bio 12 godina u braku s režiserkom Megi Keri, s kojom ima tri ćerke.

 


Kendrikova je u Holivudu poznata po tome što odlično krije svoju intimu, pa malo šta iz njenog privatnog života dospe do medija, ali se zna da je najmanje pet godina bila u vezi s direktorom fotografije Benom Ričardsonom.

 

 

makonda-tracker