VELIČANSTVENA

NEMA ŽENE KOJA BI JOJ REKLA "NE": Najlepša haljina dodele nagrada BAFTA nije nalik bilo čemu što ste videli do sad!

0

Naizgled klasični model, a zapravo bajkovito izdanje za smele devojke 2021 — upravo tako izgleda haljina koju je ponela jedna od najharizmatičnijih devojaka Holivuda

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Ana Kendrik (35) bila je među najbolje odevenim zvezdama ovogodišnje dodele nagrada BAFTA iako joj je prisustvovala samo virtuelno. Za razliku od njenih retkih kolega koje su bile glamurozne u londonskom Rojal Albert holu, Kendrikova se doterala za svoj dom, ali je to nije sprečilo da bude jedna od glavnih modnih vesti!


Ana se, naime, opredelila za toaletu libanskog dizajnera Zuhaira Murada, i to naizgled klasični model: reč je o haljini pripijenoj uz telo u gronjem delu, koja je sečena u predelu grudi, odakle se širi poput haljina Diznijevih princeza, a ima i dubok šlic. Ipak, daleko od toga da je ona jednostavna i već viđena — u pitanju je plisirani model na kojem se prelivaju različite metalik nijanse: ljubičasta, ružičasta, zlatna... I sam korset je rebrast, dok je u predelu struka umetnuta tamna traka u vidu pojasa.


Što se tuče obuće, Kendrikova se odlučila za cipele Andree Vazen, i to crne cipele s tankom štiklom od antilopa i srednje visine čiji je prednji deo napravljen od providnog PVC materijala, a prekrivaju ga i crni kaišići prekriveni kristalima.

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Puštena kosa koja se završava blagim talasima, umerena šminka i spremna poza... Šteta što Anu nismo videli na crvenom tepihu!

 

 

makonda-tracker