blistaju

ZALJUBLJENE POGLEDE I STIDLJIVOST NISU MOGLI DA SAKRIJU: Glumački par potvrdio glasine na najlepši način (FOTO)

0

Pre nekoliko dana, američki mediji pisali su o neočekivanoj ljubavi koja se dogodila u Holivudu, a par je odmah potvrdio da je u vezi, i to prvim zajedničkim pojavljivanjem.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Protekli period u američkim medijima koji se bave životima poznatih definitivno je obeležila glasina da se komičar Bil Hejder (41) viđa s glumicom Rejčel Bilson (38).

 

Mediji su nedavno javili da je par u vezi i da je ona već ozbiljna, toliko da je Hejder tokom praznika odveo Bilsonovu u rodnu Tulsu da se upozna s njegovom porodicom. Nešto ranije, oni viđeni zajedno u jednom losanđeleskom restoranu.

 

Par je ostao nem dok su se glasine širile, a sada je potvrda ljubavi stigla na najlepši mogući način: glumački par pojavio se zajedno na sinoćnoj dodeli Zlatnih globusa, gde su zagrljeni prošetali crvenim tepihom! Hejder, koji je nominovan za prestižnu nagradu za svoju ulogu u seriji Beri, izgledao je očarano svojom devojkom, ali je bilo primetno da je par pomalo nervozan i stidljiv. Ono što nisu uspeli da sakriju su zaljubljeni osmesi, pišu američki mediji.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Dok je glumac poneo klasično odelo, njegova draga izgledaa je neodoljivo u zanimljivoj crnoj haljini sečenoj u predelu struka, čiji gornji deo čini čipkani korset, dok donji krasi efektan karner ukrašen vezom kakav se vidi i na donjem porubu toalete.

 

 

makonda-tracker