zanimljivo

U braku je 56 godina — a niko ne zna da je udata: Priča muzičke dive o misterioznom mužu i zbog čega im deca NISU SUĐENA

1

Iako je u braku od 1966. godine, mnogi i dan-danas misle da je — izmislila supruga!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Čuvena pevačica Doli Parton proslavila je 19. januara 76. rođendan, mada, čini se — na njoj se godine i ne vide. Američka kantautorka i glumica, najprepoznatljivija po svojim uspesima u svetu kantri muzike, komponovala je preko tri hiljade singlova, a njene pesme našle su se čak 25 puta na prvom mestu Bilbordove liste, što nijednoj drugoj kantri pevačici nije pošlo za rukom.

 

 

Mada su poznati detalji njene muzičke karijere, zbog koje verovatno i ne postoji osoba koja nije čula njeno ime, o privatnom životu Doli Parton ne zna se mnogo toga.

 

Možda niste znali da je ona u braku od 1966. godine, ali mnogi i dalje misle da je — izmislila supruga.

 

Iako je već skoro čitavih 76 godina udata za Karla Dina, s njim se nikad ne pojavljuje u javnosti, zbog čega im je odnos totalna enigma.

 

— Mnogi su tokom godina mislili da sam supruga izmislila, jer on nimalo ne želi da bude pod svetlima reflektora. On je, inače, takav, rezervisan je i mislio je da nikad ne bi imao mira da se medijski eksponirao — govorila je Doli.

 

Doli Parton, Karl Din
foto: Profimedia

Zapravo, ona tvrdi kako im je to pomoglo u braku i zajedničkom odnosu, te da baš zbog toga funkcionišu besprekorno. Karl čak nije bio ni na jednom njenom koncertu!

 

— Poštovala sam uvek njegovu odluku. Jednom mi je rekao da sam ja odabrala taj svet, a on je odabrao mene i da možemo svoj brak držati dalje od medija. I zaista jesmo — ispričala je ona.

 

Takođe, Doli misli da jedno drugom tokom godina nisu dosadili zbog njenih stalnih putovanja. Par je 2016. godine, tačno na jubilarnu 50. godišnjicu braka, obnovio zavete. 

 

Doli Parton, Karl Din
foto: Profimedia

Ipak, dece nemaju. Doli smatra da joj nije bilo suđeno da postane majka.

 

Nisam imala decu jer, verujem, Bog nije hteo da ja imam decu, tako da su sva deca mogla da budu moja, a ja sam mogla da radim stvari kao što je Imagination Library (program za poklanjanje knjiga, prim. prev.) — kaže Partonova.

 

Pošto nisam imala decu, a moj suprug je bio prilično nezavistan, imala sam slobodu. Mislim da veliku ulogu u mom uspehu ima to što sam imala slobodu da radim.

 

 

makonda-tracker