priznali?

Posle 5 godina skrivanja ― PRVI PUT KAO PAR: Mladi glumci fotografisani zagrljeni na venčanju prijatelja

0

Iako se godinama spekulisalo da su u vezi, oni su tvrdili da između njih ne postoji ništa više od prijateljstva, a nakon što su viđeni kako se ljube voiše nema prostora za spekulacije

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Najnoviji "Spajdermen" Tom Holand (25) i glumica Zendaja (24) već pet godina su tema šuškanja u američkoj javnosti i medijima, ali nakon što su ih paparaci nedavno uhvatili tokom nežnog poljupca u automobilu ― dileme više nema!


Oni i dalje ne komentarišu navode o svojoj vezi, ali sada su se pojavili kao par: njih dvoje bili su gosti intimnog venčanja njihovog prijatelja Džoša Floreza u Kaliforniji, a u jednom momentu su pozirali dok je Tom grlio Zendaju.

 

Zendaja, Tom Holand
foto: Instagram

Na profilima obožavalaca posvećenim njima može se naći više snimaka s društvenih mreža na kojima se vidi i kako su zajedno plesali i slavili cele noći, a pojavila se i fotografija na kojoj je par nasmejan za stolom.

 


Otkako su se zajedno pojavili u "Spajdermenu" ovaj par prate glasine da su u tajnoj vezi, što oni negiraju.

 


Počeli su da se viđaju dok su snimali "Spajdermena". Vrlo su oprezni kako bi sačuvali privatnost i umakli oku javnosti, ali išli su zajedno na odmore i provode zajedno vreme koliko god mogu — rekao je neimenovani izvor pre nekoliko godina, nakno čega je Zendaja demantovala da su u vezi i nazvala Toma svojim najboljim prijateljem.

 

 

makonda-tracker