bira samo najbolje

Samo džemper je malo remek-delo! 3 komada za svaki dan kojima je Kejti Holms obojila sumorni novembar

0

Jedna od najbolje odevenih žena u svetu slavnih i, sigurno, u Njujorku u svakom trenutku je na meti paparaca, pa svakodnevno imamo priliku da ispratimo s njom najnovije trendove!

foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Holivudska glumica Kejti Holms sa ćerkom Suri stanuje u Njujorku, gde uglavnom samostalno obavlja sve obaveze, odlazi u kupovinu i sl, pa gotovo da nema dana da foto-reporteri ne ovekoveče jedan trenutak u danu bivše supruge Toma Kruza.


Slavna Kejti, koja je poznata po tome što na maestralan način spaja najnovije trendove s klasikom i jednostavnovšu koji odevne varijante za jedan običan dan podrazumevaju, i ove sezone nastavlja da oduzima dah modnim sladokuscima!

 

Samo od početka novembra, Kejti je ponela nekoliko modnih kombinacija koje su za aplauz, a pored toga kako ih kombinuje, nama se naročito dopada sam izbor statement komada koje nosi Holmsova. Proteklih dana, nju smo videli u nekoliko vrlo zanimljivih, zabavnih i lepih odevnih predmeta, a na vrhu liste su sledeći.

 

  • Svetloplavi džemper

 

1 / 5 Foto: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Početkom meseca, paparaci su uhvatili Kejti kako po vetrovitom danu vlažne kose odlazi u kupovinu. Šta je to toliko hitno da je glumica izašla neosušene kose i bez kape, pitate se? Ispostavilo se — iznenada joj je zatrebala lampa!


Možda nije najmudrije razmišljala o zaštiti svog zdravlja, ali je odeća besprekorno odabrana: Kejti je ponela sive pantalone, tople maslinastozelene papuče Le Monde i ključni komad ovog autfita: svetloplavi džemper.

 

 

Reč je o modelu jednog pristupačnog brenda, a glumica je odabrala džemperak koji je ukrašen seoskim pejzažom na kom vidimo kućicu, oblake, drveže, reku...

 

  • Kaput koji može i za crveni tepih

 

1 / 2 Foto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

 

Nakon toga, na snimanju filma Rare Objects, Kejti je viđena u tamnozelenom kaputu A-kroja, koji potpisuje Khaite. U pitanju je model od prevrnute kože nazvan Daisey koji košta čak 5.690 evra, a deo je kolekcije za jesen 2020.

 

  • Ljubičasta bluza

 

1 / 4 Foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Još jedan koji može da prođe i u vrlo elegantnoj odevnoj varijanti Kejti je ponela kao deo streetstyle kombinacije. U pitanju je simpatična bluza zagasite nijanse ljubičaste boje, koju je glumica kombinovala s dubokim i tamnim farmerkama i patikaama.

 

 

 

makonda-tracker