(FOTO)

Tinejdžerka za pohvalu: Kad paparaci uslikaju Suri Kruz, ona u rukama obično nosi — OVO

1

Ćerka Kejti Holms i Toma Kruza postala je česta meta paparaca Njujorka, mada je tek napunila petnaest godina

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Petanestogodišnja Suri Kruz sa mamom Kejti Holms živi u Njujorku, a sa ocem, slavnim glumcem Tomom Kruzom nema kontakt već dugo. Kako pišu strani mediji, oni se nisu videli još od 2012. godine.

 

Za Suri danas kažu da je tinejdž street style kraljica, kao i njena mama, pa ne čudi da je nasledila njen ležerni i trendi stil.

 

Suri je odnedavno na meti paparaca, pa je, tako, uslikana na ulicama Njujorka s prijateljicom. Devojčica je bila u potpuno ležernom izdanju: majici na bretele, trenerci i japankama, ali u ruci je držala knjigu! Zanimljivo je da tako često paparaci Suri Kruz slikaju sa knjigom u ruci, što ukazuje na to da je razvila lepe čitatalačke navike, s kojima, nažalost, mnogi tinejdžeri često kubure.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Podsetimo se, Kejti Holms i Tom Kruz ćerku Suri dobili su u aprilu 2006. godine, venčali se u novembru iste godine, a razveli su se 2012. Pričalo se i pisalo kako je svemu presudila njegova životna posvećenost sajentologiji. Dok je Kejti maksimalno posvećena ćerki, priča se da Tom za Suri ne mari dovoljno, o čemu govori i činjenica da se nisu videli skoro deceniju.

 

 

 

makonda-tracker