inspirišite se

Stil za svaki dan nikad nije bio zabavniji! Svaka jesenja kombinacija Kejti Holms je modna lekcija ― a ovo su najlepše

0

Američka glumica Kejti Holms sa ćerkom Suri živi u Njujorku, gde je paparaci iz dana u dan fotografišu dok obavlja dnevne obaveze. I bez obzira na to da li se uputila u obližnju prodavnicu, na kasting ili na piće s prijateljima, ona uvek izgleda očaravajuće i u korak s najnovijim trendovima

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ako je jedna stvar izvesna u modnim vestima, to je da ćete na listama najnovijih trendova najverovatnije uvek videti ime holivudske zvezde Kejti Holms!


Lepa glumica poznata je po tome što je uvek obučena trendi, zabavno, zanimljivo, a ipak bez previše komplikovanja i poigravanja. Ona svaku aktuelnost u svetu mode nosi na svoj način i bez greške je unosi u svoj prepoznatljivi stil, koji je odmeren, jednostavan i praktičan, a najradije nosi tipične street style kombinacije. Posebno je zanimljivo da je ona uvek odevena u skladu s najnovijim trendovima, a ipak tako da i deset godina kasnije izgleda vrlo aktuelno!

Obično je viđamo u farmerkama, koje ima u svim bojama i modelima, a uglavnom izbegava skinny modele, koje vodeće modne kuće već nekoliko sezona pokušavaju da oteraju u zaborav. Kejti preferira šire nogavice, od sasvim vrećastih modela, preko zvoncara do ravnih krojeva i najčešće ih nosi s komotnijim gornjim delom odeće. Ipak, ona izbegava predimenzionirane komade, što je dobra ideja zbog postizanja ravnoteže u pogledu širine odeće ako se uzme u obzir na ne nosi uske pantalone.


Ako prilika to zahteva i u takvom je raspoloženju, Kejti će zameniti patike, svoju omiljenu obuću, čizmama, a obično nosi vrlo kratke kožne modele iako je više puta uspela da očara modne znalce visokim čizmama. Čizme do i preko kolena nosi vrlo elegantno, a ipak neopterećno i na ležeran način ― uz prijatan kaput za svaki dan ili džemper-haljinu.


Njen garderober obiluje mantilima i kaputima, koji su Kejtina velika strast, pa ih ima u svim varijantama koje možete da zamislite: karirane, jednobojne, klasične, avangardne, pa čak i od džinsa!


Sve ovo i još mnogo više videćete u galeriji najinteresantnijih jesenjih izdanja u režiji Kejti Holms, žene koja inspiriše.

 

1 / 10 Foto: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

 

makonda-tracker