(ne)prepoznatljiv?

"Ne znam ko je to, ali nije Vil Smit": Glumac se pojavio u emisiji i SVI pričaju o njegovom novom izgledu

1

Holivudski glumac bio je gost britanske emisije The One Show, a nakon njegovog pojavljivanja na ekranu društvene mreže su se usijale.

foto: Profimedia, BACKGRID
foto: Profimedia, BACKGRID

Glumac Vil Smit (53) gostovao je virtuelno u emisiji The One Show kako bi promovisao svoj novi film "Kralj Ričard", a njegov izgled privukao je mnogo pažnje.

 

On izgleda kao i inače, s tim što deluje kao da se podmladio, ali komentari publike pokazuju da su njegovi fanovi iznenađeni.


Društvenim mrežama šire se pitanja šta nije u redu s Vilom Smitom i šta se dogodilo s njegovim licem, a većina je saglasna da "Vil Smit ne izgleda kao Vil Smit". Mnogi pišu da glumac deluje kao animirana verzija sebe, "robotski", da su morali da premotaju program da vide najavu i uvere se da je to stvarno on i da "nešto nije u redu".

Uverena sam da to nije bio Vil Smit u Bi-Bi-Sijevoj emisiji The One Show. Ne znam zašto, ali to nije on — napisala je jedna tviterašica.

"Ne znam ko je taj lik, ali to nije Vil Smit", "Izgleda kao neko ko liči na njega", "Izgleda isto kao devedesetih", "Iz nekog razloga mi je vrlo nelagodno da ga gledam", "Možda je samo smršao"... neki su komentara.

 

Da li je u pitanju televizijska šminka, estetska operacija ili neki tretman lica, ostaje da se vidi...

 

 

 

 

makonda-tracker