"brak nije zatvor!"

Želeo je da Hale Beri bude u njegovom HAREMU: Vil Smit prvi put o svom OTVORENOM BRAKU i tome šta je za njega LJUBAV

0

Već godinama se priča o tome kako glumac Vil Smit i njegova supruga Džejda Pinket Smit, poznata voditeljka i glumica, imaju dogovor da mogu da "švrljaju", a ona je nedavno pričala o jednoj svojoj preljubi. Sada je i sam "Princ s Bel era" otvorio dušu...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumac Vil Smit (55) dao je poduži intervju za magazin GQ, u kom je prvi put pričao o svom ljubavnom i bračnom životu, kao i o nekim starim žudnjama.


Glumac je otkrio da je u mladosti želeo da ima mnogo žena. Istovremeno.


Ne znam gde sam to video, ali kao tinejdžeru mi je delovalo kao sjajna ideja da imam 20 žena koje bih voleo, s kojima bih putovao i o kojima bih brinuo ― rekao je on i otkrio da je dugo želeo da deo njegovog harema budu glumica Hale Beri balerina Misti Kopland. Štaviše, priznaje da je želeo da ih pita jesu li zainteresovane za to. Kako je objasnio, radom na sebi došao je do zaključka da nema ničeg lošeg u tome što je oženjen i misli da Hale Beri izgleda dobro.

 

Budući da se već godinama spekuliše da Džejda Pinket Smit (50) i on imaju otvoren brak, to se uvek nameće kao pitanje, a nakon godina izbegavanja da odgovori, glumac je rekao:


Džejda nikad nije verovala u konvencionalni brak. Imala je članove porodice koji su bili u nekonvencionalnim vezama. Tako da je odrasla drugačije nego što sam ja odrastao.

 

1 / 9 Foto: Profimedia


On je objasnio da su njih dvoje pronašli ono što im odgovara.


Postoji neprestana rasprava o tome šta je savršena veza. Veći deo naše veze ono što smo birali bila je monogamija,ali nismo razmišljali o monogamiji kao o savršenoj vezi ― rekao je i dodao da nikome ne preporučuje put kakav su Džejda i on odabrali, kao i da brak ne treba da bude zatvor.


Iskustva iz sloboda koje smo jedno drugom dali i bezrezervna podrška, za mene je to najveća definicija ljubavi ― kaže Vil Smit.

 

Par je u braku od 1997. godine i ima sina Džejdana i ćerku Vilou, a Vil sa Širi Zampino ima i sina Treja.

 

 

makonda-tracker