ovo su razlozi

SLAVNI GLUMAC SVE OZBILJNIJE RAZMIŠLJA O KANDIDATURI ZA PREDSEDNIKA AMERIKE: Vil Smit otkrio šta je čekao sve ovo vreme!

1

Porodica i prijatelji bi ga podržali u ovom poduhvatu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Proslavljeni glumac Vil Smit nedavno je gostovao u jednom popularnom podkastu i otkrio je da ga veoma zanima politika, kao i kandidatura za predsednika Amerike.

 

"Mislim da ću za sada sačekati da se ta kancelarija malo "očisti", a onda ću, u nekom momentu, početi da razmatram veoma ozbiljno" - odgovorio je sa osmehom na pitanje da li razmišlja da se preseli u Belu kuću.

 

Vil nije siguran hoće li ostati u umetničkim vodama ili će ipak ući u politiku, ali će svakako nastaviti da priča ono što misli i da zagovara ono u šta veruje.

 

"Ne znam, to je zapravo da apsolutno uvek imam mišljenje. Optimista sam, Nadam se. Verujem u razumevanje među ljudima i verujem u mogućnost harmonije. Svakako ću uraditi svoj deo posla, bez obzira na to da li će to ostati umetnički ili, u nekom trenutku, poduhvat u političkoj areni" - naglasio je Smit.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Vil Smit je već nekoliko decenija razmatra svoju kandidaturu za predsednika. Čak je jednom prilikom izjavio da ako je Ronald Regan mogao da bude predsednik, zašto ne bi i on. Pre nego što je postao predsednik Amerike tokom osamedesetih godina prošlog veka, Regan je svoju karijeru započeo kao glumac.

 

 

makonda-tracker