stresno

Zamalo je uništila svoju pevačku karijeru zbog bulimije: Pevačica Nikol Šerzinger se prisetila početaka karijerije

0

Pevačica Nikol Šerzinger ispričala je detalje o bulimiji, poremećaju koji izaziva nepravilna ishrana, koju je imala na počecima svoje karijere.

foto: Profimedia, BACKGRID
foto: Profimedia, BACKGRID

Ona je razgovoru za američke medije otkrila i to da je od svojih koleginica iz grupe krila da ima bulimiju, pa je ui vezi sa tim često dolazila u sukobe sa njima. Na kraju je ovakva klima uticala na to da se njihova grupa raspadne. 

 

 

Podsetimo da je ona bila jedan od glavnih vokala u grupi "Pusiket dols".

 

Davno je istakla i to da je zbog ovog problema dosta posledica osetila u svojoj karijeri i da je zamalo bilo uništeno sve šta je gradila.

 

—  Bulimija je toliko počela da utiče na moj život, da sam počela da gubim glas, nisam mogla da pevam, a sve to se dešavalo u trenutku dok sam gradila karijeru u The Pussycat Dolls -ispričala je ova lepotica.

 

—  Danas mnogo više prihvatam svoje telo. Oduvek sam bila jako kritična prema sebi, a s 14 godina sam počela da trčim. Usred noći bih izašla iz kuće i trčala jer sam bila uverena da moram da budem mršavija i da moja bedra moraju da izgledaju baš onako kako sam zamislila. Osećala sam se potpuno zarobljeno i bulimija mi je ukrala svu sreću, samopouzdanje i uspomene - zaključila je ona. 

 

Osobe koje pate od bulimije imaju osećaj nezasite gladi, ali u isto vreme i osećaj krivice kada se prejedu. Te tako veštački prazne svoj organizam samoizazvanim povraćanjem, tabletama i sl. 

 

 

 

makonda-tracker