zgodnija nego ikad

MUŠKARCI SU JE OSTAVLJALI, VARALI — A ON VRATIO VERU U LJUBAV: Nove fotke Nikol Šerzinger otkrile koliko je sada srećna

0

Zgodna i prelepa pevačica koja se proslavila u ženskom bendu Pusiket dols, Nikol Šerzinger, napokon je srećnija u ljubavi nego ikad.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nikol Šerzinger je od kraja 2019. godine u vezi sa 7 godina mlađim Tomom Evansom, a njihova veza je bila potvrđena kada su viđeni kako razmenjuju strasne poljupce u Londonu. Pre toga je Evans viđen na nastupu Pusiket dols.

 

 

PROČITAJTE JOŠ I:

 

NEĆETE ZNATI GDE DA GLEDATE: Jedna od najatraktivnijih žena na svetu seksepilom izazvala zemljotres na Instagramu (FOTO)

 

Nikol često ističe da joj je sve u životu došlo na svoje mesto otkako je u vezi sa bivšim igračem ragbija. Njih dvoje često putuju, a sada borave na italijanskom jezeru Komo. Pevačica je nedavno proslavila 43. rođendan, a sportista joj je emotivnom porukom čestitao i izjavio ljubav.

 

 

On ju je iznenadio romantičnim ručkom i ružama, a mnogi su mu poručili da bi idealan poklon bio i verenički prsten!

 

 

Inače, pre Evansa Šerzingerova nije imala sreće. Bila je u vezi sa bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovim, a navodi se da su raskinuli jer on nije bio spreman za ozbiljniju vezu, ali i da ju je varao. Pre njega bila je sa vozačem Formule 1 Luisom Hamiltonom, a ta veza je pukla jer nisu mogli da se viđaju često. Međutim, šuškalo se da je to priča za javnost, a da je pravi razlog Hamiltonova prevelika ljubav prema automobilima.

 

"Nekad sam govorio da, kada budem imao devojku, ona će morati da se navikle da mi je druga po važnosti, nakon mojih automobila", rekao je svojevremeno.

 

1 / 10 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker