šuška se

POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK, PA ODMAH OBRISALA SLIKU? Pevačica krije da je u blagoslovenom stanju, Instagram EKSPLODIRAO?!

0

Nakon što je objavila fotografiju na kojoj se mogao videti nešto veći stomak od onog kakav inače pokazuje, društvene mreže su buknule i komentari pljušte!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pjevačica Nikol Šerzinger i njen momak Tom Evans trenutno obilaze Ameriku, a još otkako su obelodanili svoju vezu, skoro nikada se ne razdvajaju. 

 

Nikol, kao po običaju, izgleda spektakularno u sportskom izdanju u kom se uslikala u Kaliforniji, ali zanimljivo je to da se u poslednje vreme često mogu čuti glasine o njenoj trudnoći! Nikol je objavila fotografiju na kojoj se, navodno, mogao videti trudnički stomak, pa ju je obrisala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

 

"Jesi li trudna?", "Obrisala je fotografiju, sigurno je istina", "Video joj se trudnički stomak, to ne može biti samo od hrane", komentarisali su obožavaoci.

 

U prilog informaciji o navodnoj trudnoći govore i Tomove izjave da koristi suplemente za jačanje plodnosti, te da već dugo ozbiljno razgovaraju o deci i porodici.

 

 

makonda-tracker