sve je bilo spremno

KORONA VIRUS ODLAŽE ROMANTIČNO VENČANJE: Pevačica ipak neće prošetati do oltara u devetom mesecu trudnoće

0

Iako su slavna pevačica i glumac planirali da se jedno drugom zakunu na večnu ljubav početkom leta, došlo je do promene planova.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Kako piše magazin People, pop zvezda Keti Peri (35) i glumac Orlando Blum (43), koji će u narednim mesecima postati roditelji, trebalo je da krunišu svoju ljubav brakom početkom leta. Ipak, širenje korona virusa nateralo je da par da odloži romantičnu ceremoniju.

 

Sve je bilo spremno u Japanu, za 150 gostiju — rekao je izvor blizak paru za ovaj magazin. — Kejti je bila veoma uzbuđena što će prošetati do oltara trudna.

 

1 / 10 Foto: Profimedia

 

Kako za E! News dodaje jedan izvor, par je odlučio da sačeka šta će biti s korona virusom, dok drugi tvrdi da će venčanje ipak organizovati u Americi.

 

Budući da je trenutno u šestom mesecu trudnoće, početkom leta Kejti bi uveliko bila u devetom mesecu.

 

Keti Peri saopštila je javnosti da postaje mama kada je u svom novom spotu pokazala trudnički stomačić, a potom je na društvenoj mreži Instagram potvrdila da je zaista u drugom stanju i otkrila koliko je odmakla njena trudnoća. Njoj će ovo biti prvo dete, dok njen izabranik Orlando Blum ima sina Flina, kojeg je dobio tokom braka s manekenkom Mirandom Ker.

 

 

makonda-tracker