ludi holivud

Ko bi to očekivao od HOLIVUDSKOG SUPERSTARA?! Evo zbog čega je Tom Henks ponovo postao GLAVNA ZVEZDA društvenih mreža

0

Simpatičan gest Toma Henksa brzo je postao viralan, a evo čime je jedan od najvoljenijih glumaca oduševio vojsku svojih obožavalaca

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavni oskarovac Tom Henks razvio je veoma simpatičnu naviku! Nije čudno što inače važi za najfinijeg čoveka u Holivudu, on te titule nosi s razlogom.

 

Naime, on je postao glavna zvezda društvenih mreža nakon što je uslikan nekoliko puta kako nepozvan upada na venčanja parova.

 

 

Ovaj neobičan potez prvi put je načinio još 2016. godine. Tada je slavni i obožavani glumac neplanirano učestvovao na svadbi u Central parku u Njujorku. Simpatična fotografija brzo je obišla svet, a armija Henksovih obožavalaca još jednom se oduševila njegovom neposrednošću.

 

 

Henks je sada učinio istu stvar u Santa Monici. On je boravio tamo tokom vikenda i sa pristojne udaljenosti posmatrao svadbenu ceremoniju koja se odvijala na plaži. Kako je bio dirnut, Henks se priključio zvanicama nakon što su razmenjeni bračni zaveti.

 

 

Taša Faris, na čije je venčanje Henks upao, govorila je o tome u emisiji Today show. Ona je ispričala da su svi bili šokirani Henksovim dolaskom.

 

Njegov dolazak bio je šlag na torti na kraju našeg posebnog dana ― rekla je ona.

 

 

makonda-tracker