demanovao tvrdnje

PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON OPTUŽBI ZA ZLOSTAVLJANJE: Sin slavnog glumca izneo svoju stranu priče, tvrdi da NIJE KRIV!

0

Čet je na svom Instagram profilu objavio dužu izjavu demantujući tvrdnje o zlostavljanju.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Sin Toma Henksa i Rite Vilson, Čet Henks (30), je progovorio prvi put u javnosti nakon što je njegova bivša devojka Kijana Parker zatražila njegovu zabranu prilaska zbog navodnog zlostavljanja u vezi.

 

Naime, Čet je na svom Instagram profilu objavio dužu izjavu demantujući tvrdnje o zlostavljanju.

 

Uznemireni muzičar, koji je nedavno objavio svoju rep numeru pod nazivom "White Bouy", rekao je da njegova bivša devojka samo pokušava da izvuče novac od njega.

 

Čet Henks, Tom Henks, Rita Vilson
foto: Profimedia

Prošle nedelje procurio je video snimak u javnosti na kom se vidi da su se Henks i Parker svađali u njihovom domu u Teksasu. U video klipu Henks je usnimio sebe dok hoda kroz kuću sa posekotinom na svom čelu.

 

On je vikao na svoju bivšu devojku da je pokušala da ga napadne nožem, a u pozadini Parkerova je negirala optužbe.

 

- Upozoren sam da će se uskoro pokrenuti priča za koju sam znao da dolazi već mesecima, a to je samo opaki pokušaj da se od mene iznudi novac i da se izvrši atentat na moj karakter - napisao je Čet na Instagramu.

 

Nedavno, Henks je podneo civilnu tužbu protiv Parkerove tvrdeći da je od njega ukrala novac "kako bi platila putne troškove za nju i njenog prijatelja", kao i da je koristila njegovu kreditnu karticu kako bi platila stanarinu koja košta više od 5.000 američkih dolara".

 

Henksov advokat Marti Singer se oglasio nakon skandala:

 

- Dan nakon što se Čet Henks sukobio sa Kijanom Parker oko krađe novca sa njegovog računa, Parkerova se pojavila u pratnji ogromnog muškarca koji je nosio pištolj i napala je Četa sa nožem zbog čega je obilno krvario. Sve se nalazi na video snimku koji govori celu priču. Njene tvrdnje o zlostavljanju su potpuno lažne, izmišljene i prava fikcija - zaključio je advokat.

 

 

makonda-tracker