loše se ponašao

GLUMAC NIJE BIO SREĆAN U PRVOM BRAKU : Tom Henks je varao ženu sa sadašnjom izabranicom, a onda je ostavio dvoje dece!

0

Pred kraj braka je stoga počeo da donosi odluke bez preterano puno razmišljanja pa se tako lako upustio u avanturu sa Ritom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Tom Henks (64) retko govori o svom prvog braku sa glumicom Samantom Lus.

Popularni glumac godinu dana od razvoda od Samante, 1988. godine oženio se glumicom Ritom Vilson, a tek je sada otkrio detalje prvog braka, koji nije prošao slavno. Naime, glumac ju je varao često, a jedino su mu nedostajala deca (danas četrdesetdvogodišnji Kolin i tridesetosmogodišnja Elizabet).

 

Tom nije bio srećan u braku dugom 10 godina, a kako je rekao, bio je užasan suprug i otac. Pred kraj braka je stoga počeo da donosi odluke bez preterano puno razmišljanja pa se tako lako upustio u avanturu sa Ritom. Svega par meseci nakon što ju je upoznao, počeo je da vara Samantu, ali to ga je previše mučilo jer u stvari nije hteo da povredi Samantu.

 

Ni danas se ne ponosi što je bivšu ženu ostavio sa dvoje male dece, ali nije znao drugačije. S jedne strane hteo je da udovolji sebi, a s druge strane nije hteo nikoga da povredi, što je bilo nemoguće.

 

Kada se razvodio od prve supuge jako se brinuo kako će ostvariti svoju sreću, ali istovremeno ga je uništavalo pitanje kako će se njegova deca iz prvog braka nositi s činjenicom da im je otac ostavio majku. Tom je i sam dete razvedenih roditelja i oduvek je uviđao koliko ga je razvod njegovih roditelja povredio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ❤ TOM HANKS FANDOM ❤ (@tom_hanks_fandom) on

Samata Lus je takođe bila glumica, a bolovala je od raka kostiju i umrla je kada je napunila 50 godina.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker