transformacija godine

Fanovi su u šoku ― a devojke U TRANSU! Nikad, ALI NIKAD ne biste pogodili kako ovaj mladi glumac danas izgleda

0

Dvadesetosmogodišnji glumac koji je proteklih desetak godina igrao u nekim od najuspešnijih holivudskih filmova se gotovo preko noći drastično promenio, a njegove fotografije munjevito se šire društvenim mrežama

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Glumac Vil Poulter najpoznatiji je po filmovima "Mi smo Milerovi", "Letopisi Narnije ― Putovanje namernika zore", "Povratnik", a tokom karijere je zabeležio 28 uloga na filmu i televiziji. Zbog toga je pod budnim okom javnosti i paparaca, ali je iz nekog razloga svima promakla njegova fizička transformacija.


Naime, ovih dana društvenim mrežama kruže fotografije glumca iz filma "Mi smo Milerovi" i jedan koja je nastala nedavno, na kojima Vil, kog su ljubitelji pomenute komedije upamtili kao simpatičnog trapavka, izgleda kao pravi holivudski zavodnik.


"Izvinite, ali kada je to Vil Poulter postao seksi?", pitala je jedna tviterašica, dok je druga konstatovala da je glumac sada "sasvim novi čovek".

"Otkad Vil Poulter izgleda kao da je Hemsvort?", zapitala se jedna, misleći na braću Krisa i Lijama, australijske glumce poznate po izuzetnom izgledu.

Štaviše, među komentarima se može naći i sumnja da je Poulter išao "pod nož" da bi promenio izgled.


Sviđa mi se ovo što se Vil Poulter operisao, a ljudi misle da je to samo pubertet ― našalio se jedan tviteraš. ― Izgleda da je ljudima prijatnije da pomisle to nego da i muškarci idu na estetske operacije.


Šta god da je u pitanju, jedno je sigurno: tek ćemo gledati Vila Poultera!

 

 

makonda-tracker