NEPREPOZNATLJIV

Tviteraši su se silno zabavili na njegov račun: Fotografija Toma Kruza koju ćete pogledati triput

0

Decenijama već Tom Kruz spada u najpopularnije holivudske zavodnike, ali sada su njegove najnovije fotografije privukle pažnju iz sasvim novog razloga

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumac Tom Kruz (59) obično je na listama najatraktivnijih muškaraca planete i poznat je odličnoj fizičkoj spremi, zahvaljujući kojoj ne koristi pomoć kaskadera na snimanjima. Međutim, njegove najnovije fotografije podstakle su glasine da za večnu mladost ne može da se zahvali samo zdravom životu i da, navodno, ni Tom Kruz nije odoleo čarima estetske hirurgije.


Glumac je pre nekoliko dana u Los Anđelesu uslikan na jednoj bejzbol utakmici, a čim su se u medijima pojavile fotografije mnogi su primetili da on izgleda otečeno.

 

"Šta je s oteklim veveričjim obrazima?", "Šta je to uradio tom prelepom licu?", "Koliko sam samo razočarana", "Prestanite da trpate gluposti u lice, molim vas"... neki su komentara tviteraša pored vesti o Kruzovim najnovijim fotografijama.

Ima, međutim, i onih koji veruju da nije estetski hirurg krivac za Tomov novi izgled.


Tom je ili uradio nešto s licem ili se ugojio. To nije naš Tom ― kaže jedna obožavateljka, dok se druga zapiala da li glumac ima neku alergijsku reakciju.

Mnogi su konstatovali da je u pitanju to što Kruz ima 59 godina i bira da stari prirodno.


On izgleda fantastično za svoje godine. Pobogu, on ima skoro 60 godina ― napomenuo je jedan tviteraš.

 

 

makonda-tracker