(FOTO)

Ni njena GOLA HALJINA nije uspela da ZAVARA TRAG: Holivudski glumac i glumica uhvaćeni dok su zajedno napuštali MET GALU

0

Jedan od najlepših parova (ne) krije se na ovogodišnjoj Met gali, ali svakako su i zajedno, i odvojeno privukli mnogo, mnogo pažnje!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako i dalje ne žele da javno ozvaniče svoju vezu, ne uspeva im da se sakriju! A i što bi se krili?

 

Već nedeljama se šuška da su glumac i glumica Čening Tejtum i Zoe Kravic uplovili u ljubavnu vezu. Svi ti tračevi o njima dvoma dobili su "na težini" kada su uslikani u Njujorku kako zagrljeni voze bicikl, a njihov smeh i zaljubljeni pogledi govorili su dovoljno o tome koliko im prija da provode vreme zajedno. 

 

 

Ipak, na noćašnju Met galu stigli su odvojeni. To je samo po sebi bilo čudno, jer se u poslednje vreme ne razdvajaju, ali jasno ukoliko i dalje ne žele da priznaju da su u vezi.

 

Tejtum (42) je stigao u Metropoliten u Versače odelu, a ovo je njegov prvi dolazak na Met galu. 32-godišnja ćerka Lenija Kravica i Lise Bonet je čest gost ovog događaja: 2010, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 i 2019. godine.

 

Zoe je i ovog puta donela magiju na crveni tepih, i to u tzv. goloj haljini. Ona je nosila svetlucavu haljinu Saint Laurent, potpuno providnu i isprepletanu logoom YSL, a uz sve to uklopila je pripadajući donji veš, uključujući i grudnjak koji je nosila u YSL reklami u julu, vredan 3390 dolara.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Ovakva haljina istakla je njene mnogobrojne tetovaže, a ovakav izbor svakako je više nego smeo, mada je glumica poznata po ultrahrabrim modnim izborima. Iako su namerno stigli razdvojeni, Zoe i Čening su uslikani pri odlasku kako se drže za ruke i zajedno napuštaju Met galu 2021.

 

Zoe Kravic, Čening Tejtum
foto: Profimedia

 

makonda-tracker