tužno

ONA MU REKLA DA JE TRUDNA — ON PROMENIO BROJ TELEFONA: Šokantni detalji o glumcu koji ODBIJA da upozna svoju ćerku

1

Nekoliko dana nakon što je objavljen apel bivše devojke Ovena Vilsona da konačno upozna svoje dete, isplivali su neki neprijatni detalji.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prošle godine Oven Vilson postao je otac po treći put, ali to za njega nije važan događaj u životu. Naprotiv — najpre je ignorisao Varuni Vongvirates, majku svog deteta, potom tražio da se dete i on podvrgnu testu za utvrđivanje očinstva, da bi na kraju odbio da ima išta s devojčicom. Više o tome čitajte OVDE.

 

Kako sada pišu američki mediji, već od samog početka bilo je jasno da glumac neće biti uključen u život svoje ćerkice Lajle, budući da je promenio broj telefona čim je saznao da je njegova bivša devojka u drugom stanju!

 

foto: Profimedia

Kad je Varuni saopštila Ovenu da je trudna, on nije bio srećan, a to je bio poslednji put da su se čuli — ispričao je izvor blizak glumcu.

 

Posle toga je promenio broj telefona. Nikad nije upoznao svoju ćerku, a bivšoj nije ni javio da je promenio broj telefona — nastavlja izvor.

 

foto: Profimedia

Varuni je više puta istakla da joj glumčev novac nije važan i insistira na tome da je njenoj ćerkici potreban otac. Ona je, naime, ostala bez majke kad je bila veoma mala, pa zna kako je odrastati bez jednog roditelja, zbog čega daje sve od sebe da i njena ćerka ne doživi tako tužno detinjstvo.

 

foto: Profimedia

Ona samo želi da on bude otac njihovoj ćerki. To što njih dvoje ne mogu da funkcionišu kao par je u redu, ali tek tako napustiti dete je nepristojno i pogrešno — objašnjava izvor blizak nekadašnjem paru.

 

 

 

makonda-tracker