tužno

BIVŠA DEVOJKA PREKLINJE SLAVNOG GLUMCA: Upoznaj svoju ćerku, potreban joj je njen TATA

1

Oven Vilson možda često glumi dobrog tatu, ali kada se kamere isključe izgleda da baš i nije tako.

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Čuveni komičar Oven Vilson (50) je otac dvojici dečaka: Robertu (7), koji je dobio ime po njegovom ocu, i Finu (4). Iako više nije s njihovim majkama, on je navodno veoma posvećen kao roditelj. Ipak, kada je reč o ćerki koju je dobio prošle godine — to definitivno nije slučaj.

 

 

Vilson je bio u vezi s Varuni Vongvirates tokom proteklih pet godina, a par je često raskidao i imao buran odnos. Iz njihove ljubavi prošle godine se rodila devojčica po imenu Lajla, za koju je glumac tvrdio da nije njegovo dete. Budući da mu izrazito plava kosa i oči nisu bili dovoljan dokaz, devojčica i Oven su se podvrgli DNK testiranju radi utvrđivanja očinstva, a test je pokazao da je on bez sumnje Lajlin otac.

 

Ipak, ni godinu dana kasnije, Vilson ne želi da ima bilo šta s devojčicom.

 

foto: Profimedia

Lajli je potreban otac. Ironija je što Oven stalno dobija uloge divnih očeva, evo, i u novom filmu glumi tatu, ali sopstvenu ćerku nije ni upoznao — ljuta je Varuni za Dejli mejl.

 

Kako su mediji javili nakon testa za utvrđivanje očinstva, Vilson je pred sudom istakao da ne želi  da iskoristi pravo da viđa svoje dete.


Trebalo bi da vidiš svoju ćerku. Fantastična je, propuštaš mnogo. Izgleda isto kao ti — poslala mu je Lajlina mama javnu poruku.


Glumac se nije oglasio povodom ovog intervjua svoje bivše devojke, a njegov PR tim saopštio je da je nedolično da se komentariše privatna stvar.


Svoje najstarije dete Robera glumac je dobio tokom veze sa Džejd Djuel, s kojom je raskinuo pet meseci nakon porođaja jer nije bio spreman za takvu vrstu obaveze. Džejd se nakon toga preselila u Njujork, dok Vilson živi u Kaliforniji. Četiri godine kasnije dobio je sina Fina s Kerolajn Lindkvist, svojim ličnim trenerom, a navodno uopšte nije bila u pitanju ljubavna veza, već su dete napravili po dogovoru, kao prijatelji.

 

 

makonda-tracker