NAJEMOTIVNIJI TRENUTAK U NJENOM ŽIVOTU

"POGLEDALA SAM MAMU, A NJENE OČI SU BILE PUNE SUZA": Glumica ispričala kako je saznala da je njen otac čuveni muzičar

8

Jedna od najlepših žena u Holivudu imala je osam godina kada je saznala da je njen otac muzička legenda.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Liv Tajler, koja se proslavila ulogom u filmovima serijala "Gospodar prstenova", ćerka je Stivena Tajlera, frontmena kultnog benda Aerosmith. To, ipak, nije znala čitavog života.

 

To je veoma emotivna priča ― rekla je glumica pre dve godine u jednoj emisiji. ― Moja majka je bila veoma mlada kada me je dobila i bilo je nekih nedoumica, ali sam bila veoma voljena i cela moja porodica je brinula o meni, što je bilo divno.

 

Liv, čija je majka američka pevačica Bebe Bjuel, objasnila je da je sama shvatila ko je njen otac i pre nego što joj je to zvanično rečeno, a sve je kriv jedan dirljiv susret tokom koncerta.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Na neki način sam sama shvatila jer je izgledao isto kao ja ― rekla je Liv. ― Moja sestra Mia, koja je godinu dana mlađa od mene, i ja stajale smo na različitim stranama bine na koncertu i to je bilo bukvalno kao da gledam svoju bliznakinju.

 

Ona je pogledom potražila potvrdu od svoje majke, koja kao da joj je pročitala misli.

 

 Izgledala je isto kao ja. Pogledala sam svoju majku, a njene oči su bile pune suza i, na neki način, sve sam sama povezala.

 

Glumica je, inače, rođena kao Liv Rudgren, a dok je Stiven nije priznao kao svoje dete, odgajao ju je Tod Rudgren, tadašnji majčin partner.

 

On je imao divan uticaj na moj život i još ga smatram ocem.

 

​​​​​​​

makonda-tracker