Dotakla dno života

Ćerka slavnih glumaca pokazala OŽILJKE PO RUKAMA i otkrila da je kao dete preživela PAKAO: Bila sam depresivna, NISAM ZNALA ŠTA RADIM i htela sam da se UBIJEM

0

Iako je veoma mlada, pevačica, glumica i plesačica je u detinjstvu prošla kroz psihološki vrlo mračan period

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Džejda Pinket Smit je u jednoj od svojih emisija "Red Table Talk" otvoreno pričala o periodu života kada joj je njena kćerka Vilou otkrila da se, kada je bila mlađa, samopovređivala, ali i kako je ona reagovala i izborila se s tim.

 

- Više sam se fokusirala na to kako da je izvučem, nego na ono što ju je uvelo u sve to. Bila sam ponosna što je to smogla snage da to podeli sa mnom - rekla je Džejda.

 

Naglasila je da se se tada iz sve snage trudila da se fokusira na svoju ćerku i ono što prolazi kako bi joj pomogla da što lakše prođe kroz to iskustvo.

 

foto: Profimedia

 

Osamnaestogodišnja Vilou se takođe u javnosti oglasila po ovom pitanju, otkrivši da je u to vreme zaglavila u sivoj fazi života i da se često pitala koja je svrha njenog postojanja.

 

- U tom periodu sam slušala dosta depresivne muzike, bila sam uvučena u tamnu rupu i samopovređivala sam se – ispričala je Vilou.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ∴ The Main Maenad ∴ (@willowsmith) on

 

Ona je pokazala ožiljke na svojim rukama, primetivši da su oni danas gotovo nestali.

 

- Sećam se tih momenata u kojima sam potpuno gubila svest nad svojim postupcima. Nikome nisam govorila o tome, jer je to čudan i mračan period mog života. Ali, dala sam sebi priliku da se izvučem iz toga i isto bih preporučila svima", rekla je kćerka Vila Smita.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith) on

 

makonda-tracker