AMERIKANCI U ŠOKU

OGLASIO SE I IZNERVIRANI LJUBAVNIK: Vil Smit i njegova supruga pred kamerama ležerno ćaskali o njenoj preljubi

0

Godinama se spekulisalo da su Džejda Pinket Smit i Vil Smit u "otvorenom braku", a par to nikad nije potvrdio iako najnoviji snimak pokazuje da njihov odnos nije jednostavan

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumac Vil Smit (51) i glumica i voditeljka Džejda Pinket (48) upoznali su se davne 1994. godine na snimanju serije Princ s Bel Era, a već u prvim godinama njihove ljubavi u holivudskim krugovima se šuškalo da imaju otvorenu vezu, odnosno da stupaju u odnose s drugima.


Pre devet godina se čak spekulisalo da je Džejda prešla granicu prijateljstva s Markom Entonijem, bivšim suprugom Dženifer Lopez, što su Smitovi demantovali.

 


Jednom prilikom glasine o njihovom slobodnijem odnosu su bile toliko zastupljene da se Džejda tim povodom oglasila na Fejsbuku.


Vil i ja možemo da radimo šta god hoćemo jer verujemo jedno drugom. To ne znači da imamo otvorenu vezu već da imamo zrelu — napisala je između ostalog, a nešto kasnije je u jednoj emisiji pričala kako nije žena koja će poverovati da njenog supruga neće privući neka druga i da je svesna da to ne znači da je on ne voli.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


To nisu jedine situacije u kojima se polemisalo o nesvakidašnjem odnosu jednog od najdugovečnijih holivudskih parova, a sada su dali fanovima novi povod — u Džejdinoj emisiji Red Table Talk, ona je potvrdila da je bila u vezi s reperom Ogastom Alsinom (27), o čemu se spekulisalo pre nekoliko godina, a Džejda je oštro demantovala.


Naime, u emisiji su supružnici sedeli jedno prekoputa drugog i razgovarali o svom odnosu i o periodu kada su mislili da je njihovom braku došao kraj.


Završio sam s o tobom. Rešili smo da napravimo pauzu i pokušamo da saznamo kako možemo da se usrećimo — rekao je Vil, a Džejda se nadovezala:


Tada sam, kako je vreme prolazilo, ušla u "zapetljanciju" s Ogastom... Da, to je apsolutno bila veza.

 

1 / 3 Foto: Profimedia


Ona se osvrnula i na spekulacije da je njen suprug Vil dao dozvolu Ogastu da bude s njegovom ženom.


Jednu stvar želim da razjasnim... O tvom davanju "dozvole"... Jedina osoba koja u takvim uslovima može da da dozvolu sam ja — zaključila je.


U medijima je nastao haos jer Smitovi nikad nisu ovako otvoreno govorili o prirodi svog odnosa, a ubrzo se na Tviteru oglasio i sam Ogast Alsina, koji je istakao da on pokazuje ljudima iskrenu ljubav i da zavist nagriza ljudima srca. Ni u jednom trenutku nije jasno pomenuo Smitove, ali je bilo jasno da mu smeta pažnja koju dobija ovih dana.


Moja istina je moja. Nema ispravnog i pogrešnog ovde, tako je kako je — napisao je između ostalog.

 

 

makonda-tracker