divno!

Kad ga bira Keri Bredšo, znamo da je VRHUNSKI: U nastavku "Seksa i grada" nosiće se NAKIT ove SRPSKE dizajnerke (FOTO)

0

Njujorške dogodovštine prijateljica Keri, Mirande i Šarlot (bez Samante) očekuje ceo svet, a među imenima koja su zadužena za njihove modne kombinacije našla se i srpska dizajnerka Ana Srdić!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nastavak serije "Seks i grad", naslovljen And Just Like That, uveliko se snima, a dok publika čeka da vidi kako će izgledati nove avanture Keri, Mirande i Šarlot, mnogi tuguju zbog odsustva Samante. Mnogi tvrde da bez Kim Katral ne žele da gledaju nastavak ove serije, ali svakako da glumice Sara Džesika Parker, Sintija Nikson i Kristin Dejvis jesu u centru pažnje i na meti foto-reportera.

 

Posebno se to odnosi na njihova modna izdanja, koja su neizostavna kad je u pitanju priča prijateljica iz Njujorka. Sada se o njihovim modnim kombinacijama brine Moli Rodžers, a jedno od imena koje se pojavljuje u sklopu njihovih izdanje jeste i jedno srpsko! Svoje mesto među slavnim imenima našla je sprska dizanjerka naktia Ana Srdić.

 

Deo jedne kombinacije koju nosi glumica Nikol Ari Parker jeste jedan prsten Ane Srdić, koji je ručno rađen i napravljen od zlata i žutog poludragog kamena, a prodaje se po ceni od 750 dolara.

 

Sara Džesika Parker, Sintija Nikson, Nikol Ari Parker
foto: Profimedia

Ana je po obrazovanju antropolog i dizajner, a školovala se u Srbiji i Južnoj Africi. Dizajn nakita izučavala je na Tajlandu, a poznata je kao velika ljubiteljka Afrike. Inspiriše je kulturološka raznovrsnost, a poslovno sarađuje i privatno se druži sa čuvenom dizajnerkom Donom Karan.

 

 

makonda-tracker