jeste li primetili?

Ni najveće zaljubljenice u modu nisu zapazile ovo na Keri Bredšo: Modni trik koji Sara Džesika Parker obožava godinama

0

Dok se iščekuju nove epizode i modne avanture Keri, Mirande i Šarlot, tek sada je primećen jedan modni detalj koji Sara Džesika Parker koristi (uspešno) godinama!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ljubiteljke mode, Njujorka i serije "Seks i grad" verovatno neće propustiti nastavak kultne serije po imenu "And Just Like That", gde će se u uloge Keri , Mirande i Šarlot vratiti Sara Džesika Parker, Sintija Nikson i Kristin Dejvis.

 

Snimanje novih epizoda u njujorškoj četvrti Soho privlači poglede prolaznika, a pitanje je šta je upečatljivije: novi izgled glumica koje ponosno nose godine i glume uloge koje smo obožavali početkom dvehiljaditih ili nove modne kreacije.

 

Sara Džesika Parker, koja ponovo glumi Keri Bredšo, stigla je na snimanje nove epizode u košulja-haljini boje lavande koju potpisuje Karolina Erera. Model A-kroja fantastično stoji lepoj 56-godišnjoj glumici, a vitak struk je naglasila i suzila vizuelno crnim kaišem. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @calabrisella_fashionworld

 

Omiljeni crni kaiš, i to isti ovakav model Roger, brenda Streets Ahead, imali smo prilike da vidimo još u prvom filmu "Seks i grad" iz 2008. godine. 

 

Keri Bredšo se sa crnim kaišem pojavila mnogo puta i u filmovima, i u seriji, a ovo su samo neke od prilika kada smo je videli sa omiljenim detaljem koje je mnoge kombinacije učinio nenadmašnim. Zanimljivo, ovaj njen modni trik primećen je tek sada...

 

 

 

makonda-tracker