jezivo

STRAŠNU TAJNU JE KRILA GODINAMA: Ovu glumicu su mnogi obožavali, ali jedna noć joj je promenila i UNIŠTILA ŽIVOT

0

Nakon neverovatnog uspeha koji je postigao film "Top Gan", mislilo se da je tek čekaju veliki uspesi, ali krila je veliku bol iza lepog osmeha

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Keli Mekgilis svetsku slavu stekla je ulogom instruktorke Čarli u filmu "Top Gan", gde je 1986. glumila sa Tomom Kruzom. Ova uloga vinula ju je u zvezde, ali činilo se da Mekgilisova nije želela — ili umela — da se nosi sa tolikom popularnošću.

 

Dok je Tom napravio čudo od svoje karijere, Keli nije bila ni opcija za nastavak "Top Gana".

 

PROČITAJTE JOŠ I:

NAKON 9 GODINA SAMOĆE: Tom Kruz više ne krije ljubav sa 20 godina MLAĐOM GLUMICOM (FOTO)

 

Nakon ovog uspeha glumila je u niskobudžetnim filmovima, posvetila se ugostiteljstvu i radila sa onima koji se bore sa narkomanijom i alkoholizmom.

 

Dok su se mnogi pitali zbog čega Keli Mekgilis nikada nije pokušavala da iskoristi slavu koju je postigla, mnogi ne znaju za tragičan događaj iz njene mladosti o kome nije mnogo govorila...

 

Keli Mekgilis
foto: Profimedia

Zapravo — Keli je bila žrtva silovanja 1982. godine. U njen stan su provalila dvojica tinejdžera i slovala je. Tada je glumica živela sa svojom devojkom, što je bila dobro čuvana tajna, jer nije htela da mediji znaju o njenoj naklonjenosti istom polu. Tek mnogo kasnije ispričala je u jednom intervjuu o ovom strašnom događaju i priznala da je mislila kako je silovanje kazna za to što je volela osobu istog pola. Usledila je depresija.

 

Ona je imala jedan brak ranije, a potom je stupila u još jedan — sa Fredom Tilmanom, sa kojim je imala dve ćerke, Sonoru i Kelsi. Ni ovaj brak nije opstao, a svoju seksualnu orijentaciju prestala je skrivati kada se 2009. godine udala za Melaniju Lis, koja je radila kao konobarica u njenom restoranu.

 

Ovako danas izgleda:

 

1 / 6 Foto: Christopher Oquendo / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

 

makonda-tracker