saga se nastavlja

Malo je reći da su fanovi BESNI: Otac Britni Spirs ima NEVEROVATAN ZAHTEV kako bi odustao od starateljstva nad njom

1

Posrnula zvezda Britni Spirs tvrdi da njen otac traži neverovatnu sumu od 2 miliona dolara kako bi odustao od mesta njenog staratelja!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica i posrnula pop-zvezda Britni Spirs otkrila je da njen otac Džejmi Spirs od nje zahteva dva miliona dolara kako bi se povukao sa mesta njenog staratelja.

 

Advokati pevačice predali su dokumentaciju u ponedeljak, gde se tvrdi da Džejmi traži ovu sumu novca da bi odustao od starateljstva nad ćerkom, koje je imao prethodnih 13 godina.

 

"Britni Spirs neće trpeti maltretiranje ili iznuđivanje od strane svog oca", rekao je pevačicin advokat Metju Rozengart.

 

"Gospodin Spirs nema pravo da pokušava da drži svoju ćerku taocem kako bi se ispunili uslovi da više ne bude njen staratelj".

 

"Svet je čuo hrabro svedočenje gospođice Spirs. Njen život vredi. Njena dobrobit je važna. Nema osnova da se čeka", piše u dokumentima.

 

Britni Spirs
foto: Profimedia

Džejmi Spirs pak tvrdi da mu je novac neophodan da bi platio advokate i agente.

 

68-godišnji Spirs imao je kontrolu nad bogatstvom svoje ćerke, koje iznosi 60 miliona dolara, još od 2008. godine, nakon javnih Britninih nervnih slomova.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Britni Spirs ispričala je da je dogovor o starateljstvu bio "nasilan nad njom", tvrdeći da je bila primorana da konzumira droge, kontracepciju i radi stvari protiv svoje volje.

 

Britnini fanovi su besni zbog ovakvog zahteva Džejmija Spirsa, a ostaje da se vidi da li će oni biti ispunjeni ili će se saga nastaviti.

 

Podsetimo, Britni Spirs je od 2008. godine pod starateljstvom tima na čijem čelu su njen otac Džejmi Spirs i advokat Endru Volet, koji odlučuju o svakom aspektu njenog posla i privatnog života, imaju zadnju reč u upotrebi terapije za njene duševne probleme, kako tvrdi, zabranjuju joj upotrebu kreditnih kartica, keša, telefona, da koristi pasoš... Ovu odluku doneo je sud u Los Anđelesu nakon što je pevačica doživela nervni slom, a ona je trebalo da bude na snazi do aprila 2020. Ipak, odluka je produžena, a Britni se trenutno bori da se ona ukine i da joj se vrate sloboda i nezavisnost.

 

 

makonda-tracker