tužno

"REKLI SU MI DA NEĆU DOČEKATI SLEDEĆI BOŽIĆ": Prelepa pevačica podelila užasne detalje bolesti o kojoj je DUGO ĆUTALA

0

Dve godine je nije bilo u javnosti, a onda je na društvenim mrežama otkrila sa čime se bori...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Bivša članica grupe Girls Aloud Sara Harding (39) otkrila je da boluje od raka dojke, a bolest je metastazirala na ostale delove tela. Dve godine je nije bilo u javnosti, a onda je na društvenim mrežama otkrila sa čime se bori. Ona je progovorila o strašnom iskustvu sa ovom razornom bolešću u svojim memoarima "Hear Me Out".

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Kako je napisala, bila je "u haosu" kada je saznala te vesti i odmah je pomislila na to kako će umreti. Nakon nekoliko meseci koliko joj je bilo potrebno da prihvati ovu informaciju, pevačica tvrdi da je mentalno bolje, ali i da već planira sopstvenu sahranu!

 

Ona je priznala da su joj doktori rekli kako verovatno neće uspeti da dočeka idući Božić.

 

"U decembru su mi doktori rekli da će mi taj Božić najverovatnije bili poslednji. Ne znam koliko mi je vremena ostalo", ispričala je ona, pa dodala da je dobila sepsu dok se lečila u bolnici.

 

 

Što se tiče planiranja sahrane, ona već do detalja planira kako će to izgledati.

 

"Mislim da bih jako volela da vidim sve moje prijatelje zajedno, poslednji put. To bi bila odlična žurka kojom bih im poručila hvala doviđenja. Zar to ne bi bilo sjajno?"

 

"Smislila sam i epitaf za svoj grob. Mislim da bi dobar glasio: FFS. To je fraza koju sam najčešće koristila otkako se borim sa ovom bolešću: for f**k's sake!"

 

 

makonda-tracker