na d&g događaju

Mama u MAKSI, ćerka u MINI-VARIJANTI: Hajdi i Leni Klum POKORILE Veneciju u identičnim D&G haljinama

0

Otkako je Leni Klum kročila u svet modelinga, ne odvaja se od mame Hajdi — i nema sumnje da stalno privlače sve poglede na sebe!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pre dva dana je u Veneciji modni događaj u organizaciji čuvenog modnog dvojca Dolče & Gabana jedna je od glavnih tema u svetu fashion industrije, a osim Dženifer Lopez i njenog modnog peha, kao i stila Monike Beluči, glavne zvezde bile su nemački supermodel Hajdi Klum (48) i njena ćerka Helena Bošoven Semjuel, poznatija pod imenom Leni Olumi Klum (17).

 

Njih dve su se odlučile za identične metalik haljine od istog materijala; jedina razlika među njima, zapravo, bila je u dužini. Dok je Hajdi obukla maksi srebrnu haljinu, Leni je zablistala u mini-varijanti. Ovo je ujedno i odličan modni trik. Privukle su pažnju istim haljinama, ali napravile razliku koja upada u oči, a svakako su obe izgledale supertrendi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

Haljine su sa potpisom Dolče i Gabane, a obe su nosile i srebrne sandale. Doduše, razlika je opet u jednom detalju: Leni je nosila model sa debelom štiklom, a Hajdina je bila tanka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

 

Leni je prošetala pistom na Alta Moda reviji u Veneciji, noseći kratku plavu haljinu od satena, a njena ponosna mama sedela je u prvom redu.

 

Osmeh kad vidi mamu — napisala je u opisu Instagram objave Hajdi Klum.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

Inače, ona je Leni je dobila u vezi s italijanskim biznismenom Flaviom Brijatoreom, a kada je stupila u brak sa muzičarem Silom, on je usvojio Leni.

 

 

makonda-tracker