(FOTO)

ZENDAJA UZ NAKIT OD 6 MILIONA DOLARA, KERI UZ MNOŠTVO KRITIKA: Oskarovski modni trend jedne je OČARAO, druge je ZGROZIO

0

Na ovogodišnjoj dodeli nagrada Oskar, 93. po redu, pažnju su privukli i nagrađeni, i nominovani, i dame koje su šetale crvenim tepihom, a jasno je da niko ne može ostati ravnodušan kada su u pitanju brojne kreacije, raskoš i glamur!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dodela Oskara, jasno, manifestacija je koja iziskuje maksimalnu dozu elegancije, ali jedan modni trend koji se ne uklapa u takva pravila odmah se izdvojio. U pitanju su haljine sa golim stomakom, što nije tako tipičan izbor bio do sada, ali ove godine nekoliko slavnih diva se odmah izdvojilo.

 

I dok su sa jedne strane pljuštale kritike, sa druge su stizale pohvale!

 

Zendaja je ponela jarkožutu Valentino haljinu, koja se, osim po efektnoj boji, isticala po "izrezanom" delu na prednjoj strani. Uz nju je nosila "Bulgari" nakit: ogrlica, minđuše i jedan prsten ukupno su vredni 6 miliona dolara!

 

 

Kreaciju modne kuće Valentino odabrala je i Keri Maligen. Njen izbor bila je voluminozna suknja i krop top u narandžastoj boji koja se presijavala.

 

"Zlatna balska suknja i minijaturni top su loš izbor", komentar je jednog od modnih stručnjaka.

 

 

I Andra Dej se odlučila za haljinu Vere Vang, koju krasi asimetrični izrez na haljini u predelu stomaka, ali je zato proglašena najseksepilnijom ovogodišnjom kreacijom...

 

 

 

makonda-tracker