kako vam izgledaju?

Eme u svom stilu, latino diva NIKAD LEPŠA: Kad Dženifer Lopez izađe sa Benom i ćerkom, to izgleda OVAKO (FOTO)

4

Benifer, najpoznatiji par u Holivudu, verovatno i na celom svetu trenutno, ne odvaja se otkako su se vratili sa luksuznog odmora i krstarenja po Evropi, a društvo im pravi i Eme Munjiz

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dženifer Lopez i Ben Aflek uslikani su u Los Anđelesu, gde, inače, ovih dana traže idealan dom u kome će se skućiti.

 

Ne sumnjamo da će naći pravo malo parče raja za sebe, a predah od potrage za novim domom napravili su u poznatom lokalu Los Anđelesa, gde su izašli na večeru sa Eme Munjiz.

 

Tinejdžerka Eme ćerka je Džej Lo i Marka Entonija, a u poslednje vreme često se može videti u društvu mame i njenog novog/starog dečka Bena Afleka.

 

Njih troje izgledali su veoma prisno u momentima kad su ih paparaci uslikali. Aflek je zaštitnički grlio Eme, kojoj, čini se, paparaci nisu smetali, dok je svoju dragu takođe nežno grlio i držao za ruku.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Kao što to obično biva kad je Dženifer u pitanju, izgledala je fenomenalno. Ona je pokazala savršeno preplanulu figuru, a obukla je omiljeni i bezvremenski letnji komad: bele pantalone. Doduše, bele pantalone više nisu samo rezervisane za let, već ćemo dočekivati i jesen u u belim pantalonama. Klasični model visokog struka i sa širokim nogavicama je supertrendi, a Džej Lo ga je uklopila sa sivkastom običnom majicom na bretele. Tu je, naravno, i kožna  dizajnerska torba i zlatni nakit. 

 

Eme je verna svom grunge stilu; ona nosi predimenzionirane flanelske košulje, šortseve malo iznad kolena i ofarbana je u plavo. Inače, ona ima i brata blizanca, Maksa Munjiza, koga ne viđamo sa Dženifer i Benom.

 

Ipak, deluje da se devojčica odlično slaže sa Aflekom, što je, svakako, vrlo važno u porodičnim odnosima, posebno kad su deca u osetljivim godinama.

 

1 / 10 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker