(FOTO)

DIOROVA MINI-SUKNJA + ŠIK BUNDICA: Šarliz Teron u DRAMATIČNOM stajlingu (ne)prikladnom za crveni tepih — ali sa PORUKOM

0

Šarliz Teron svojim stajlingom uputila je značajnu poruku na svetu — na zanimljiv način!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dugo odlagana i očekivana premijera filma F9, nastavka serijala Fast & Furious, održana je u petak u Holivudu, u čuvenom Kineskom teatru.


Neizostavna na cvrenom tepihu povodom premijere ovog akcionog filma bila je i Šarliz Teron. Oskarovka je za ovu priliku odabrala veoma neobičan i pomalo edgy stajling. 

 

NIJE MNOGO VODILA RAČUNA O STAJLINGU, ALI OBUĆA JE KLASIK: Šarliz Teron u patikama koje nikad ne izlaze iz mode

 

Sa idejom da bude superglamurozna na jedan drugačiji način, Šarliz je odabrala kožnu mini-suknju, sandale sa visokom potpeticu i crvenu bundicu! Dok bi mnogi očekivali da će obući skupocenu toaletu ili eventualno elegantni kombinezon, Šarliz je otišla u skroz drugom modnom smeru.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Kožna mini-suknja sa potpisom modne kuće Dior uklopljena je uz majicu istog brenda sa naizgled jednostavnom, a znakovitim sloganom. Na prednjoj strani potpisan je Kristijan Dior i godina 2020, dok na leđima piše zajedno, a odvojeni, kao simbol teške godine koja je iza nas i poziv na zajedništvo i u najizazovnijim okolnostima. Majica se može kupiti po ceni od 590 dolara.

 

Uz ovu majicu i suknju Šarliz je uklopila dramatičnu crvenu bundicu sa potpisom Leslie Fremar.

 

Dok su mnogi oduševljeni Šarlizinom porukom svetu, drugi smatraju da je trebalo da izgleda pak glamuroznije i elegantnije.

 

Kako se vama čini?

 

 

makonda-tracker