šik i trendi

Ide maminim MODNIM koracima: Anđelina Džoli u Parizu sa decom, ali glavna zvezda je — ZAHARA (FOTO)

2

Zahara Džoli Pit, najstarija ćerka Anđeline Džoli, krenula je modnim stopama slavne mame, kombinujući mladalačke, trendi i urbane odevne komade

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dobro je poznato koliko je Anđelina Džoli privržena svoj svojoj deci — Medoksu, Paksu, Zahari, Šajlo, Vivijen i Noksu. Ona je još jednom dokazala da je posvećena mama, a viđena je sa porodicom u Parizu, gde, malo je reći, uživaju u odmoru. U jeku priča da je najstariji Medoks ukraden biološkim roditeljima, Anđelina je odlučila da otputuje sa ostatkom porodice.

 

Džolijeva i deca stigli su u Evropu, a kako to obično biva kada su oni u pitanju, primarna stavka bio im je šoping! Ona je najpre viđena na Jelisejskim poljima sa troje od šestoro dece, Paksom, Zaharom i Šajlo. 

 

Glumica je izgledala potpuno šik u ležernoelegantnoj kombinaciji: bela majica uvučena je u bež pantalone sa visokim strukom. I za šoping, i za posao, i za restoran! 

 

Doduše, tokom njihovog odmora u Parizu desilo se nešto što se ne događa tako često. Svojim modnim izborima je Zahara Džoli Pit potpuno zasenila mamu! Ona ju je držala za ruke, a nosila je maksi-haljinu sa kratkim rukavima, simpatičnim dezenom i uz to ukombinovala Luj Viton bucket kapu i bele patike. 

 

Nakon kežual autfita, usledio je elegantniji i još zapaženiji!

 

Ovog puta su na nečeru u jedan pariski restoran izašli svi oni, a uz njih i Noks Džoli Pit, mada niko nije bio tako glamurozno trendi kao Zahara. Dok su Anđelina, Šajlo i Noks odabrali omiljene crne autfite, Zahara je odabrala haljinu floralnog dezena sa pomalo voluminoznim rukavima, blago naglašenim dekolteom, a dominirala je nijansa zelene. Uz nju je ponela šik jarkoružičastu Iv San Loran tašnicu koja je upotpunila ceo stajling. S obzirom na to da nije ljubiteljka visokih potpetica, obula je bele patike.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝑺h𝒊 (@shiloh_2006_fan)

 

makonda-tracker