ovo se nije očekivalo

Šokantni detalji isplivali u javnost posle 19 godina: Najstariji sin Anđeline Džoli UKRADEN biološkim roditeljima?

0

Odnedavno su se pojavila tvrdnje koje bacaju veliku senku i sumnje na porodicu i decu Anđeline Džoli.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon najave dokumentarnog filma "Ukradena deca", koji ukazuje na metode koje, navodno, nisu legalne, a korišćene su prilikom usvajanje dece iz Kamdbodže, istražuje se da li je možda Medoks Džoli Pit ukraden svojoj biološkoj porodici.

 

Medoksa Čivana je Anđelina usvojila još 2002. godine, a njena agentkinja za usvajanje Lorin Galindo je par godina nakon toga završila u zatvoru zbog falsifikovanja dokumenata za siročiće.

 

Dokumentarac o ukradenoj deci režira Elizabet Džejkobs, čiji roditelji su, kao i Džolijeva, angažovali Galindo da bi usvojili dete iz Kambodže. Ona je sada rešena da baci pravo svetlo istine na sve slučajeve u periodu od 1997. do 2001. godine.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Kada je njena agentkinja završila u zatvoru, Anđelina je rekla da ne zna ništa o ilegalnim malverzacijama i trgovini decom, ali, navodno, ne postoji dokaz da je Medoks zaista bio siroče. Džoli je insistirala da je dobila sva uverenja kako biološka majka Medoksa nije živa. 

 

Međutim, pre 4 godine je jedan socijalni radnik iz Kambodže tvrdio da je Medoksova dokumentacija lažna, kao i i da je on lično potpisan kao otac da bi se proces usvajanja dečaka ubrzao.

 

Ne zna se da li su Anđelina Džoli i Bili Bob Tornton, s kojim je tada bila u braku, kao ni Bred Pit, dobili neka saznanja u vezi sa pravom porodicom dečaka.

 

 

makonda-tracker