komentari je ne zanimaju

HOLIVUD NE MOŽE NIŠTA NJENOM SAMOPOUZDANJU: Čuvena glumica ponosno pokazala sede i bore na crvenom tepihu!

3

Jedna od najlepših žena na svetu ne pristaje na pravila koja diktira Holivud i ponosno nosi svoje godine

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Endi Mekdauel nedavno je proslavila 63. rođendan i još uvek je njeno ime neizostavno na listama najlepšim žena filma. Lepotica koja je krasila mnoge reklame za proizvode za negu lica i šminkanje poznata je, između ostalog, i po tome što ne odustaje od prirodnog izgleda, ali na sinoćnom otvaranju Kanskog festivala pomerila je granice i zadala domaći zadatak mnogim koleginicama.

 

Endi je izgledala zanosno u haljini kratkih rukava koja prati liniju tela i čiji je gornji deo ukrašen kristalima i resama, ali je više pažnje privuklo nešto drugo!

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Pored toga, što se Mekdauelova ponosno osmehivala pokazavši bore, ona je crvenim tepihom prošetala puštene sede kose. Glumica je odlučila da kosu pusti da pada u sitnim talasima, ali u prvom planu je ipak njen prirodan izgled i odluka da je ne farba. Kako je Endi nedavno otkrila, čari sede kose shvatila je tokom karantina zbog pandemije virusa korona, kada frizerski saloni nisu radili.


Nisam farbala kosu i već mi se video sedi koren, a ćerke su mi rekle da izgledam opako — i ta ideja mi se svidela! Zato sam odlučila da zadržim srebro u kosi — rekla je Endi kroz smeh početkom ove godine tokom gostovanja u emisiji svoje koleginice Dru Barimor.


Kako je tom prilikom otkrila, Endi nije bila sigurna hoće li ostati verna ovom stilu i kada frizeri ponovo otvore salone, ali se ispostavilo da joj se ovaj stil izuzetno dopada, pa je nedavno snimila i jednu modnu kampanju u kojoj je vidimo sedokosu, a sada je ovakav izgled odabrala i za Kan.
 

 

makonda-tracker