hrabro!

KO KAŽE DA MORA ULTRAGLAMUROZNO?! Ove slavne dame na dodeli Oskara pokazale su lice bez šminke i sedu kosu (FOTO)

1

Mada se većina slavnih dama mesecima trudi i planira izlazak na crveni tepih, neke od njih nisu želele da tome pridaju (preveliki) značaj

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Na održanoj 93. dodeli prestižnih nagrada Oskar hit večeri i jedan od najvećih pobednika bio je film "Zemlja nomada", koji je osvojio nagradu za najbolji film, najbolju režiju, a Franses Mekdormand proglašena je najboljom glumicom.

 

Još 2019. godine se Franses na dodeli Oskara pojavila u najležernijem izdanju, kada je osvojila svoj drugi zlatni kipić, a ni ovog puta nije odustala u opuštenog stajlinga koji prkosi svemu na šta smo inače navikli!

 

Mada se većina slavnih dama mesecima trudi i planira izlazak na crveni tepih, ova glumica je stigla u običnoj crnoj haljini dugih rukava, u ravnim sandalama, bez frizure i trunke šminke! 

 

Takođe, ni rediteljka Kloi Žao nije preterano marila za mejkap, te je došla bez trunke šminke i sa frizurom i vidu ležernih pletenica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valentino (@maisonvalentino)

 

Dok Riz Ahmed nije uspeo da osvoji nagradu za najboljeg glumca u filmu "The Sound of Metal", bio je i tekako primećen zbog džentlmenskih poteza prema supruzi, spisateljici Fatimi Farhin Mirza.

 

Simpatičan trenutak kada je na crvenom tepihu zamolio fotografe da ne slikaju dok supruzi ne popravi frizuru zasigurno će ostati upamćen! Osim toga, nazvao se i njenim "zvaničnim frizerom".

 

Zanimljivo je da ova uspešna 30-godišnjakinja neguje potpuno prirodan izgled i ne skriva sedu kosu:

 

 

 

makonda-tracker