otvoreno

"OSUĐIVANA SAM, VREĐANA, POSRAMLJIVANA!" Britni Spirs se KONAČNO oglasila povodom dokumentarca koji je rasplakao svet

0

Nikad joj nije bilo lako...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Tokom februara jedna od vodećih tema kada je reč o pop kulturi svakako je dokumentarni film "Kadriranje Britni Spirs" (eng. Framing Britney Spears), koji je osvetlio kako se javnost poigravala s privatnošću, karijerom i mentalnim zdravljem američke pop princeze.


Milioni ljudi širom sveta su posle ovog filma bili potreseni, a mnogi su tek tada shvatili koliko je javnost upravljala životom popularne pevačice i koliko joj je bola naneto. Štaviše, mnogi mediji, pa čak i njen bivš dečko Džastin Timberlejk, uputili su joj javno izvinjenje. Britni se od tada više puta oglasila na društvenim mrežama, ali nije želela da komentariše ovo ostvarenje — sve do sad.

 


Pevačica je u opisu snimka na kom pleše uz pesmu Crazy benda Aerosmith na Instagramu napisala:


O mom životu se uvek mnogo spekulisalo... Gledali su me... Osuđuivali... Zaista, celog mog života!!! Zbog mog zdravog razuma, svake večeri moram da plešem da bh se osetila divlje, i ljudski, i živo — počela je Britni. — Celog života sam bila izložena, nastupala pred ljudima! Treba mnogo snage da verujem univerzumu dok sam ranjiva jer su me toliko osuđivali... Vređali... Mediji su me posramljivali... I danas to čine!!! Svet nastavlja da se okreće, život ide dalje, a mi, ljudi, i dalje smo lomljivi i osetljivi.

 


Ona se potom osrvrnula na pomenuti dokumentarni film i istakla da ju je ponovo sramota.


Nisam gledala taj dokumentara, ali ono što sam videla me je posramilo zbog pažnje koja je skrenuta na mene. Plakala sam dve nedelje i, pa... I dalje ponekad plačem. Radim sa sopstvenom spiritualnošću šta mogu, da bih pokušala da uživam u životu... ljubavi... i sreći!!! Svakodnevni ples mi pruža radost!!! Nisam ovde da bih bila savršena... Savršenstvo je dosadno... Ovde sam da prenesem ljubaznost — napisala je Britni.
 

 

makonda-tracker