slučajnost ili...?

SLEDIĆE VAM SE KRV U ŽILAMA: Ovim jezivim TAJNIM SIGNALOM na Instagramu Britni Spirs poručuje svetu — "UPOMOĆ"?!

0

Jedan obožavalac zamolio je pevačicu da na određeni način pokaže u svom sledećem snimku ako joj je potrebna pomoć, s obzirom na to da u poslednje vreme izgleda vrlo nesrećno i zapušteno

foto: Instagram
foto: Instagram

Već smo pisali o tome da je na internetu "osnovan" svojevrsni pokret #FreeBritney, koji čine obožavaoci Britni Spirs uvereni da ona živi u nekoj vrsti zlatnog kaveza.


Pevačica već dugo izgleda kao da se ne oseća najbolje, a poznato da je ima dugu istoriju duševnih poteškoća. Mesecima je ona neobično našminkana, izgleda zapušteno i pomalo zbunjeno, a često objavljuje prilično bizarne snimke i fotografije.

 

 

Njeni fanovi veruju da je deo problema pravna kontrola koju nad njenim životom i imovinom imaju njen otac Džejmi Spirs i advokat Endru Volet, odnosno nemogućnost da donosi sama odluke o svom novcu, nekretninama i, uopšte, životu, kao i činjenica da je izgubila starateljstvo nad sinovima.


To, međutim, nije sve — zbog neobičnog izgleda i ponašanja pevačice, njeni obožavaoci strahuju da postoji još nešto što se ona plaši da kaže, pa joj jedna obožavateljka nedavno na Instagramu napisala:


Ako ti je potrebna pomoć, obuci žutu boju u sledećem snimku.


Pogađate, u videu koji je Britni potom objavila nosila je majicu žute boje, a ne samo što ju je obukla već je naročito istakla tu činjenicu i skrenula pažnju na nju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on


Moj cvećar me je danas iznenadio tako što mi je napravio buket cveća različitih boja... Bila sam tako uzbuđena da sam obukla svoju omiljenu žutu majicu i jednostavno sam morala da objavim ovo — napisala je Spirsova.

 


Šta vi mislite — slučajnost ili tajna poruka?

 

 

makonda-tracker