odlična ideja

TRIK KOJI ĆE DEVOJKE OBOŽAVATI! Šminker Uraganki snimljen kako im prska lak za kosu po nogama, a razlog će vas ODUŠEVITI

0

Problem koji muči većinu žena možete privremeno maskirati ovako!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Na čuvenom tirkiznom tepihu u Roterdamu među najzapaženijima su bile devojke iz grupe Hurricane, koje su sve oduševile stilom.

 

One su izgledale zanosno u usklađenim elegantnim toaletama preko kojih su ponele bele jaknice, ali ključni detalj je, kao i obično, bio osmeh koji je neizostavan kada su u pitanju naše "Uraganke!"

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Njihov šminker Aleksandar Đikić, koji je deo ekipe koja ovih dan brine o njihovom izgledu, podelio je snimak nastao pred izlazak Ivane, Sanje i Ksenije pred kamere, a otkrio je da se poslužio se i jednim trikom koji će svakoj ženi koristiti! On je, naime, devojkama po nogama isprskao lak za kosu! Učinio je to kako bi prikrio eventualni celulit, a reč je o caki koja je već decenijama vrlo popularna u modnoj industriji. 

 

Sve što je potrebno jeste da poprskate kožu na mestima na kojima imate celulit s oko 15 centimetara razdaljine i ostanete u tom položaju dok se lak u potpunosti ne osuši. Osetićete kako vam se koža postepeno zateže i postaje sve glatkija, a rezultat je vrlo efektan izgled koji će vas iznenaditi!

 

Naravno, ovo je samo privremeno rešenje, a ukoliko i vas, kao i većinu žena, muči ovaj problem, obavezno pogledajte šta treba da dodate svojoj ishrani da biste se rešili celulita.

 

 

makonda-tracker