DRAMA

NAKON PET GODINA AGONIJE BRED PIT JE DOBIO STARATELJSTVO NAD DECOM: Anđelina je pobesnela, pa pokušala da otpusti SUDIJU

2

Proslavljeni glumac je zadovoljan odlukom suda, dok je Džolijeva na ivici nerava.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavni glumac Bred Pit dobio je starateljstvo nad decom, prenose mediji, a Anđelina je ovu odluku teško podnela.

 

"Tako mu je laknulo. Njegova jedina namera je da provodi više vremena sa decom" - rekao je izvor za jedan strani medij.

 

Bred Pit
foto: Profimedia

Džoli i Pit su roditelji šestoro dece, od kojih je pet maloletno: Medoks (19), Paks (17), Zahara (16), Šajlo (14) i blizanci Vivijen i Noks (12).

 

Posle meseci svedočenja svedoka i stručnjaka za usluge deteta koji su razgovarali sa njihovom decom, sudija Džon Oderkirk navodno je jasno izneo svoja razmišljanja o presudi.

 

"Dogodila se značajna promena u ugovorima o starateljstvu na osnovu izuzetno detaljne odluke sudije" - naveo je izvor.

 

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

"Bred je samo pokušavao da ima više vremena sa svojom decom - i bilo je jasno da je Angie učinila sve što je moguće da to spreči" - rekao je izvor.

 

"Ovo suđenje trajalo je nekoliko meseci i bilo je tona svedoka, stručnjaka, terapeuta i drugih ljudi koji su bili sa decom i oko njih, a odluka je zasnovana na ovome "- dodao je insajder.

 

Anđelina će kako se izveštava, nastaviti svoju pravnu borbu i rekla da je presuda sudije više bila "probna odluka".

 

"Zajedničko starateljstvo nije pitanje na koje se Anđelina protivi, bilo je drugih pitanja koja zabrinjavaju, ali sudski postupak je zatvoren i zapečaćen" - rekao je izvor.

 

Džolijeva je pokušala da otpusti privatnog sudiju kojeg su angažovali da odlučuje o slučaju u dokumentu koji je u ponedeljak dostavljen Kalifornijskom drugom okružnom apelacionom sudu.

 

 

 

 

makonda-tracker