ogolila se

POLAKO JE ZABORAVLJAJU: Anđelina stavila do znanja da zbog razvoda od Breda Pita ne može da se posveti karijeri!

3

Iako je konačno prikazala svoj novi film, ističe da nije aktivna kao ranije, što je nekad deprimira.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Svetska lepotica Anđelina Džoli predstavila je svoj novi film "Oni koji me žele mrtvu", a nakon premijere sa novinarima je razgovarala o njenoj karijeri i zbog čega je dugo nije bilo na ekranima.

 

"U tome me je sprečavala zahtevna porodična situacija" - kratko je odgovorila Džolijeva, misleći na razvod od glumca Breda Pita i borbu za starateljstvo.

 

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

 

Glumica sve čini kako bi njeni naslednici, blizanci Noks i Vivijan, Šajlo, Zahara, Paks i Medoks, na najbezbolniji način prošli kroz težak period, pa sa njima najviše vremena provodi kod kuće i brine o njima.

 

"Nikada sebe nisam zamišljala kao mamu u tradicionalnom smislu. Osećam da mi za to nedostaju sve veštine i da nisam dobra, ali se snalazim. Deca su mi poprilično otporna, izdržljiva, lako se prilagođavaju i pomažu mi. Volim što su porasli, pa sada mogu sa njima da sedim celu noć i razgovaram" - završila je glumica, koja je sa bivšim mužem u lošim odnosima i bori se s njim oko starateljstva nad decom. Ona je njega optužila i za porodično nasilje, što on negira.

 

 

 

makonda-tracker