dobro ga znate

SMRŠAO, OBRIJAO SE I — ŠOKIRAO: Nikad (ali NIKAD) ne biste pogodili ko je superpoznati glumac na ovoj fotografiji

1

Sve ono što je bilo njegov zaštitni znak sada je nestalo!

foto: Instagram
foto: Instagram

Glumac Set Rogen, koji je ljubiteljima holivudskih komedija odlično poznat, od početka karijere je važio za jednog od najsimpatičnijih debeljuca u svetu slavnih. Čak i nakon što se rešio viška kilograma, Rogen je i dalje imao zaštitni znak: naočare za vid i gustu bradu, ali sada je skinuo i njih i još kilograma i sve šokirao izgledom.


Glumac je, naime, na Instagramu podelio fotografiju na kojoj je neprepoznatljiv, a transformisao se za potrebe snimanja serije "Pem i Tomi". U pitanju je ostvarenje u produkciji servisa Hulu o braku Pamele Anderson i Tomija Lija, odnosno danima kada se u javnosti našao njihov čuveni kućni video. Ako vas je Set šokirao promenom, pogledajte samo koliko se transformisala glumica koja će igrati čuvenu seks bombu!

 

Set Rogen će u seriji igrati Randa Gotjea, čoveka koji je ukrao ovaj snimak dok je radio na renoviranju njihove vile. Gotje je navodno snimak (i novac i oružje) uzeo jer Tomi Li nije želeo da mu plati radove i isterao ga je iz kuće uz pretnju pištoljem.

 

Glumac je podelio nekoliko fotografija nastalih na setu i napisao da njegove kolege koje igraju Pamelu i Tomija izgledaju "mnogo više kul" nego on.

 

Set Rogen
foto: Instagram

Rogen, inače, trenutno promoviše i svoju novu knjigu "Godišnjak", koju opisuje kao zbirku istinitih priča za koje se nada da će nasmejati njegove čitaoce.


Pišem o baki i dedi, svojim stend ap počecima, jevrejskom letnjem kampu, avanturama u Los Anđelesu, ali i o mnogim mojim poznatim kolegama koje će me posle ove knjige sigurno ljutito gledati — istakao je Set.


On se proteklih dana osvrnuo i na svoj odnos sa Džejmsom Frankom i istakao da su optužbe za seksualno uznemiravanje protiv Franka uticale na njihovo višedecenijsko prijateljstvo i saradnju.

 


 

makonda-tracker