šokiraćete se

NEĆETE VEROVATI SVOJIM OČIMA! Glumica koja igra Pamelu Anderson ostavila svet bez reči TRANSFORMACIJOM GODINE

0

Možete li da zamislite smernu "devojku iz komšiluka" u ulozi jedne od najvećih seksi bombi u istoriji Holivuda?

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Servis Hulu najavio je seriju pod nazivom "Pem i Tomi", koja govori o braku rok zvezde Tomija Lija i seks simbola devedesetih Pamele Anderson. Serija će obuhvatiti period kada se u javnosti pojavio njihov sada već čuveni kućni video.


Par, koji je u braku bio od 1995. do 1998. odigraće zvezda "Osvetnika" Sebastijan Sten, koji je na Instagramu podelio svoju fotografiju u kostimu — odeven je u kožne pantalone, a gornji deo tela mu je obnažen i prekriven tetovžama po kojima je bubnjar hevi metal benda Motli kru poznat.

 

 

Ako mislite da je ova transformacija fantastična, možete li da zamislite englesku glumicu Lili Džejms u ulozi Pamele Anderson? Srećom, ne moramo da zamišljamo jer se i Lili, poznata po svom izgledu obične lepotice iz komšiluka, pohvalila time koliko je uspela da uđe u ulogu zvezde serije "Čuvari plaže".

 

Ona je podelila fotografiju na kojj je vidimo kao Pamelu i napisala:


"Sjajno je biti plavuša. Kada su očekivanja niska, vrlo je lako iznenaditi ljude." Pamela Anderson

 


Reakcije njenih obožavalaca su očekivane. "Ovo nije Lili Džejms. Morala sam da guglam, mozak mi je eksplodirao, ne mogu da pojmim da je ovo Lili" napisala je jedna njena obožavateljka, dok je jedan fan napisao da je transformacija Džejmsove "savršena".

 

Da vas podsetimo, ovo je Lili!

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker