kraj "bromanse"

"PREZIREM ZLOSTAVLJANJE!" Poznati glumac otvoreno o krahu višedecenijskog prijateljstva s kolegom

0

Bili su bliski daleko od kamera, a pred njima su često sarađivali, ali čini se da je svemu tome sada došao kraj

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumci Set Rogen i Džejms Frenko više puta su sarađivali, a njihovi najuspešniji filmovi su The Pineapple Express i The Interview, a poznato je da su i privatno maltene nerazdvojni.


Ipak, nakon što je Franko optužen za seksualno uznemiravanje, to više neće biti slučaj. Rogen nije hteo mnogo da komentariše njihov trenutni odnos, ali je u intervjuu koji je dao za The Sunday Times otkrio da se nešto promenilo.


Mogu da kažem samo da prezirem zlostavljanje i uznemiravanje i da anikad ne bih prikrivao i zataškivao ako neko to radi niti svesno nekoga doveo u situaciju da budu s nekim ko je takav — rekao je Rogen.

 


On se osvrnuo na jednu svoju šalu iz 2014. godine, kada je rekao da se pretvarao da je devojka od 17 godina i preko Instagrama ugovorio izlazak sa Džejmsom Frankom i istakao da se danas kaje zbog te šale. Franka je, naime, tokom protekle dve godine više studentkinja njegove škole glume optužilo za seksualno uznemiravanje, a podignuta je i optužnica protiv njega.

 

Set Rogen, Džejms Franko
foto: Profimedia

Osvrćem se i na intervju iz 2018. godine, kada sam rekao da planiram da nastavim da radim sa Džejmsom, a istina je da nisam planirao niti to sada imam u planu — dodao je Set Rogen.


On je objasnio da ne zna može li da definiše tačno kako je Frankov skandal uticao na njihovo prijateljstvo.


Mogu da kažem, hm, znate, promenilo je mnogo toga u našem odnosu i dinamici — rekao je glumac i na komentar novinara da mu je to verovatno bolno dodao: — Jeste. Ali ne bolno i teško koliko je ljudima koji su upleteni u ovo. Ne sažaljevam sebe u ovoj situaciji.

 

 

makonda-tracker